Foto: Privātais arhīvs

Konkursa Mis un misters Ogre rīkotāja, daudzu skaistuma konkursu un šovu dalībniece Diāna Kubasova (attēlā centrā), sekojot citu slavenību piemēram, radījusi savu apģērbu kolekciju, taču viņa mērķē uz dziļākiem ūdeņiem – jauno biznesu Kubasova cer izvērst Spānijā.

”Šūt man bērnībā iemācīja vecmāmiņa - toreiz bija tikai kājminamās un rokas šujmašīnas. Vēlāk pati kursos apguvu šūšanu ar elektrisko šujmašīnu un nu jau kādu laiku dizainēju un šuju pati sev tērpus," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Diāna.

Savas tērpu kolekcijas izveide prezentēšanai Spānijā, Costa Blanca Fahion Week laikā, bijis impulsīvs gājiens - kopā vairāk nekā desmit vakartērpi, kokteiļkleitas un garās kokteiļkleitas tapušas īsā laikā, palīdzot vēl vienai šuvējai. Eksperiments izdevies - kolekcija ārzemēs uzņemta ar sajūsmu, un piecas kleitas ārzemnieces jau nopirkušas.

Nu tērpi pieejami arī latviešu sievietēm - jaunās dizaineres mājaslapa vēl ir izstrādes stadijā, bet pašlaik visas smalku kleitu kārotājas var droši vērsties pie Diānas personīgi. Tērpa cena atkarīga no katras sievietes vēlmēm, bet latviešu sievietēm pie kleitām tikt būs krietni lētāk.

”Spānijā ir citas cenas - tur mana kleita maksā piecreiz dārgāk nekā Latvijā. Jā, ceru to izvērst par biznesu un tēmēju tieši uz Spānijas pusi - tur ir ļoti labs tirgus, un veikali jau izrāda interesi par manām kleitām.

Jau biju biznesa pārrunās, un uz maiju, kad sāksies jaunā sezona, ceru, ka jau vairākos veikalos Spānijā būs nopērkamas manas kleitas," plānus atklāj jaunā modes dizainere.

Galerijā: Diānas vakartērpu un kokteiļkleitu kolekcijas modeļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!