Foto: Vida Press
Slavenā aktiera Edija Mērfija meita Bria (attēlā) ir viena no tām populāro un bagāto ļaužu atvasēm, kas labprāt bauda sev pievērsto uzmanību un izmanto visus labumus, ko sniedz no vecākiem mantotā slava.

Bria, kurai šobrīd ir 24 gadi, izveidojusi visnotaļ veiksmīgu modeles karjeru, taču viņas kvēlākais sapnis ir kļūt par vienu no zīmola Victorias Secret "eņģelīšiem", un, lai šo mērķi sasniegtu, aktiera meita arvien biežāk sev pievērsto uzmanību izmanto savtīgos nolūkos.

Tā, piemēram, seksīgā daiļava šonedēļ baudīja laiskas brīvdienas Havaju salās, un, kā jau tas nereti notiek, jaunietei pa pēdām sekoja arī slavenību fotogrāfu bariņš, kas par visām varītēm centās iemūžināt kadrus, ko par bargu naudu notirgot slavenību dzīvi atspoguļojošiem medijiem.

Šoreiz gan fotogrāfiem nenācās lavīties pa krūmiem un slepus sekot Briai viņas ikdienas gaitās - pievilcīgā daiļava, kura tuvākajā laikā piedalīsies Victorias Secrect modeļu kastingā, pati labprāt, tērpusies pavisam niecīgā bikini, visiem interesentiem izrādīja savas tvirtās un trenētās ķermeņa aprises.

Šie foto jau izpelnījušies visai lielu popularitāti, un ārvalstu mediji nebeidz vien jūsmot, par kādu skaistuli kļuvusi Mērfija meita, tādēļ droši var teikt, ka Briai izdevies panākt savu mērķi un palielināt izredzes kļūt par "Viktorijas eņģelīti".

Bria ir populārā komiķa vecākais bērns, bet kopumā 53 gadus vecais aktieris ir tēvs astoņiem bērniem. (Viens no bērniem pasaulē nāca ļoti strīdīgos apstākļos, jo bijušajai Spice Girls dalībniecei Melai Braunai ar DNS testu nācās pierādīt, ka viņa dzemdējusi aktiera bērnu.)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!