Foto: Reuters/Scanpix

Pirmdienas, 25. augusta, naktī Losandželosā godināti labākie aizvadītās sezonas seriāli un to aktieri – tur jau 66. reizi pasniegtas prestižās Emmy balvas, un, kā jau ierasts, pēc ceremonijas apspriesti tiek ne tikai uzvarētāji, bet arī tērpi, kuros aktrises apmeklēja ceremoniju.

Par elegantākajām šī gada Emmy balvu pasniegšanas ceremonijas viešņām atzītas tādas kinozvaigznes kā Sofija Vergara (attēlā), Halle Berija, Kristīna Hendriksa, kuras krūšu apaļumi nevienu nespēj atstāt vienaldzīgu, Džūlija Robertsa, kura viena no retajām bija izvēlējusies mini kleitu, un citas.

Starp sliktāk ģērbtajām Emmy ceremonijas viešņām ierindojusies seriāla Girls zvaigzne Lena Danhema, kura uz pasākumu bija ieradusies rozā blūzītē un daudzkrāsainos kuplos svārkos, un seriāla American Horror Story: Coven aktrise Sāra Paulsone, kura bija izvēlējusies melnu, gaisīgu tērpu ar sarkaniem bumbulīšiem.

Tāpat stila ekspertu kritiku izpelnījusies seriāla Big Bang Theory zvaigzne Majama Bialika, kura ceremonijai bija izvēlējusies zilu kleitu astoņdesmito gadu stilā, kas, kā atzinuši lietpratēji, likuši aktrisei izskatīties smagnējai un vecmodīgai.

Emmy balvu sadalījums šogad lielus pārsteigumus nav sagādājis - par labāko daudzsēriju drāmu jau otro gadu pēc kārtas atzīts seriāls Breaking Bad, bet Braiens Krenstons ieguva labākā aktiera titulu, labākās komēdijas godu jau atkal ieguva Modern Family, bet par labāko miniseriālu atzīts Fargo.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!