Foto: Publicitātes foto

Šoruden daudzi televīzijas skatītāji ar aizrautību sekoja līdzi Kanāla 2 šovam Jaunā talantu fabrika, bet pēc muzikālās sacensības, kurā triumfēja Aminata Savadogo (attēlā), jaunieši pēc publicitātes pārlieku neraujas.

Tiesa, nesen daļa no šovā iepazītajiem jauniešiem bija piekrituši izaicinājumam piedzīvot nelielas tēla izmaiņas - viņi devās uz Valdemāra pasāžas salonu Slava, kur friziere Signe Konrade viņiem izveidoja šosezon aktuālākās frizūras.

Frizieres meistarībai ļāvās seši no "fabrikantiem": Elizabete, Ravita, Dāvis, Pāvels, Aminata un Kristīne Šomase, kuru frizūrās tika realizēti šosezon aktuālākie matu sakārtojumu akcenti - gan panciski glamūrīgais, gan retro sievišķīgi maigais stils.

Aminatai tika izveidots "podium" matu sakārtojums, frizūrā savienojot divas faktūras - priekšpuse un sāni veidoti pūkaini, nedaudz atgādinot cepurīti, bet pārējie mati saņemti divās garā un pufīgās bizēs.

Ravita tika pie lokainas grebenes, kas no vienas puses tika izdaiļota ar auduma ziediem, un arī Elizabetes frizūrā - stilizētā kokonā - tika izmantotie mākslīgie ziedi.

Kristīnes frizūrā tika izmantots viens no izplatītākajiem matu ieveidošanas paņēmieniem, ko frizieri izmanto, kad klients vēlas pārmaiņas, bet nav gatavs mainīt matu garumu - meistars šādos gadījumos matus sasprauž tā, lai tie atgādinātu karē matu griezumu.

Pāvelam  mati tika ieveidoti mazās čirkās, lai panāktu tā saucamo mikrofona galvas efektu, bet Dāvja matu sakārtojums tika veidots mazliet nekārtīgā, slapjā ondulācijā, un pēc piedzīvotajām pārvērtībām jaunieši ļāvās fotosesijai Jāņa Trektera vadībā. Grima māksliniece bija Elīna Ivickaite, bet tērpus jauniešiem sagādāja Taste Latvia
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!