Foto: AFP/Scanpix/LETA
Lai gan Kannu kinofestivāls tiek uzskatīts par prestižāko šāda veida kino industrijas pasākumu, ik gadu tajā netrūkst dažādu ērmību, kas jo īpaši izpaužas viesu tērpos uz sarkanā paklāja. Šogad par sevi runāt likusi amerikāņu modele Vinnija Hārlova.

Kannu festivālā ir ļoti stingra ģērbšanās etiķete, kas kungiem paredz tērpties smokingā, savukārt dāmām – vakartērpā un ausgtpapēžu kurpēs. Džūlija Robertsa un Kristena Stjuarte ierindojamas starp tām aktrisēm, kuras savulaik pārkāpušas noteikumus un pa sarkano paklāju diebušas plikām pēdām.

Tāpat arī jāpiemin daudzās modeles, kuras īstajām kinozvaigznēm rada skaistu fonu, priecējot ar bieži vien ļoti drosmīgiem tērpiem, kas balansē uz šaurās robežas starp pikantu koķetēriju un klaju bezgaumību.

Šogad īpaši daudz komentāru un pastiprinātu uzmanību izpelnījusies Vinnija, kura vienā no daudzajām filmu pirmizrādēm defilējusi viegla auduma sarkanā kleitā, kas atsegusi modeles slaidās kājas.

Tērpa audums bijis tik plāns, ka tam cauri vīdējušas modeles auguma aprises, savukārt pārlieku īsie bruncīši ik pa laikam atseguši ķermeņa zonas, kuras parasti svešiem skatieniem netiek rādītas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!