Foto: Publicitātes foto

Dāmu iecienītais apakšveļas un tērpu zīmols "Amoralle" sarūpējis jaunumus – radīta sievišķīga un izsmalcināta jaunā pavasara kolekcija, kas pieejama ierobežotā daudzumā. Tās pārdošana ar grandiozu atklāšanu tika sākta pusnaktī – ekskluzīvi "Amoralle" interneta veikalā.

Jaunajā kolekcijā dominē zīmola dizaina rokrakstam raksturīgās, izsmalcinātās franču mežģīnes, augstākās kvalitātes tills, ekskluzīvi mohēras un zīda adījumi, "Delfi Izklaidi" informē "Amoralle" pārstāve Agnese Kazāka.

""Amoralle" vēlas, lai visas sievietes, valkājot zīmola pavasara kolekciju, justos īpaši pašpārliecinātas, sievišķīgas un būtu apburtas ar maģisku šarmu un romantiku. Tērpi maigajos pūdera toņos, elegantajos melnajos, sūnu zaļajos un piesātināti košajos atmodinās pavasari ikvienā sievietē," atklāj zīmola pārstāve.

Amoralle sekotājus un klientus īpaši iepriecinājusi un sajūsminājusi juteklisku citātu krekliņu līnija. Jaunajā kolekcijā iekļauti četri īpaši T-krekli ar zīmolu raksturojošiem saukļiem un teicieniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!