Foto: Vida Press
Šīs nedēļas sākumā Londonā norisinājās prestižā Britu modes balvu pasniegšanas ceremonija, kas tradicionāli pulcē aktuālākās un zināmākās pasaules šovbiznesa aprindu zvaigznes. Tik daudz pirmās klases slavenību vienkopus redzēt gadās reti, un visi pasākuma viesi allaž ļoti piedomā pie tā, ko vilkt mugurā, lai nekristu kaunā.

Pēc pasākuma ierasti tiek iztirzāti ne tikai balvu saņēmēji, bet arī zvaigžņu stils uz sarkanā paklāja, un ārzemju modes kritiķi ne tikai uzslavē gaumīgākos viesus, bet arī bez žēlastības nopeļ tos, kuriem īsti nav izdevies attaisnot stila lietpratēju cerības.

Šogad modes ekspertu labvēlība secen gājusi britu popzvagznei Ritai Orai (attēlā pa kreisi), kura uz pasākumu ieradās, tērpusies pieguļošā ādas kleitā ar zebras kažoka rakstu. Viņas tēlu papildināja košs grims. Daudzi "stila policisti" dziedātājas tērpu nodēvējuši par bezgaumīgu bezstilu.

Tāpat arī kritika tikusi dziedātājai Elijai Goldingai, kura uz smalko sarkanā paklāja ceremoniju bija ieradusies pelēkās biksēs un viegla auduma blūzē, kas garumā sniedzās līdz pat zemei. Apģērbu ansamblis stila ekspertiem šķitis pārāk prasts un neizteiksmīgs.

Neizpratni raisījusi arī aktrise Šeilīna Vudlija (attēlā pa labi), kura bija apvilkusi pufīgu kleitu, kas atgādināja dūnu mēteli.

Savukārt par vislabāk ģērbto pasākuma viešņu modes eksperti gandrīz vienprātīgi pasludinājuši barbadosiešu dziedātāju un stila ikonu Riannu (attēlā pa vidu), kura bija ģērbusies viscaur gaiši zilā. Tiek vēstīts, ka viņa burtiski izstarojusi glamūru un izcilu gaumes izjūtu.

Tāpat arī kritiķi atzinīgus vārdus veltījuši aktrisēm Keitai Blanšetai un Džūlijai Robertsai, kā arī supermodelei Naomi Kempbelai un citām veiksminiecēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!