Pirmdien, 5. decembrī, Londonā norisinājās Britu modes balvu pasniegšanas ceremonija. Šobrīd aktuālajām šovbiznesa daiļavām tā bija iespēja publiski apliecināt savu stila izjūtu. Kā jau ierasts, domas par to, kurai izdevies pārsteigt ar gaumīgu tērpu un kura piedzīvojusi izgāšanos, dalās.

Daži tērpi tomēr guvuši visnotaļ vienprātīgus vērtējumus. Ārvalstu stila kritiķi slavējuši amerikāņu modeles Džidži Hadidas izvēli. Viņa žilbinājusi interesanta piegriezuma sudrabotā kombinezonā, kas papildināts ar kupliem brunčiem.

Tāpat slavēta modeles Kārlijas Klosas izvēle – melna vakarkleita, kuru veidojusi dizainere Stella Makartnija. Savukārt meksikāņu izcelsmes aktrise Salma Haijeka valdzinājusi puķainā vakartēpā ar kārdinošu dekoltē izgriezumu.

Tiesa, dažām paveicies mazāk. Krietnu devu stila pārzinātāju kritikas izpelnījusies modele Advoa Aboa, kura uzmanību izpelnījusies ar kuplu kleitu neonzaļā krāsā. Savukārt britu dziedātāja Piksija Lota savu apspīlēto kleitu bija papildinājusi ar kronīti, tādējādi izpelnoties salīdzinājumu ar nāriņu.

Kā ierasts, netrūka arī tādu daiļavu, kas izmantoja iespēju publiski padižoties ar saviem sievišķīgajiem labumiem, izceļot to aprises caurspīdīgos tērpos. Kā pamanāmākā noteikti minama supermodele Naomi Kempbela, kura gozējās mežģīņu kleitā.

Savu tiesu uzmanības izpelnījusies arī dziedātāja Nikola Šerzingere, kura uz sarkanā paklāja gorījusies caurspīdīga auduma kombinezonā ar izgriezumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!