Foto: DELFI

Nedēļas nogalē Zviedrijas pilsētā Malmē noslēdzās 58. starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, kurā uzvaras laurus plūca Dānijas pārstāve Emelija de Foresta, bet iespaidīgāko tērpu šķēlumu un izgriezumu ziņā citas dalībnieces konkursa labākās dziesmas izpildītāju pārspēja.

Iespaidīgu dekoltē un citu pikantu tērpu detaļu netrūka ne uz Eirovīzijas dziesmu konkursa skatuves, nedz aizkulisēs, bet visiespaidīgākie skati bija vērojami pasākuma atklāšanas ceremonijā, kad dalībnieces visiem spēkiem centās piesaistīt starptautiskās preses uzmanību.

Otrajā pusfinālā iespaidīgākā dekoltē īpašnieces titulu noteikti bija pelnījusi Izraēlas pārstāve Morana Mazora, kura savas kuplās formas atrādīja jau Eirovīzijas dalībnieku parādē pa sarkano paklāju pasākuma atklāšanas vakarā.

Finālā daudzu uzmanību piesaistīja Vācijas pārstāve no muzikālās apvienības Cascada, kura uz skatuves kāpa mirdzošā zelta krāsas kleitiņā ar visnotaļ iespaidīgu dekoltē.

Tiesa, daiļā dzimuma konkursantes skatītāju un žūrijas locekļu simpātijas mēģināja iekarot ne tikai ar krūšu daļas atkailināšanu, bet arī citos veidos, un visiespaidīgāk tas izdevās Baltkrievijas pārstāvei Aļonai Lanskajai, kuras īsā kleitiņa pat tika salīdzināta ar bārkstīm rotātu peldkostīmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!