Nedēļas izskaņā aizvadītā ikgadējā Emmy balvu pasniegšanas ceremonija, un, kā jau ierasts, pēc tās vairāk par balvu saņēmējiem tiek apspriesti pasākuma viesu tērpi. Lai gan domas par to, kuram no visiem izdevies apliecināt savu stila izjūtu un kurš piedzīvojis izgāšanos, dalās, daudzu tērpi guvuši visnotaļ vienprātīgus vērtējumus.

Par vienu no apspriestākajiem notikumiem kļuva aktiera Alana Kaminga parādīšanās – lai gan vīrietis bija tērpies gana interesantā uzvalkā, visu skatieni bija pievērsti viņa kājām. Smalkajai ceremonijai aktieris bija izvēlējies tā saucamos "krokšus", ko neviens ar labu gaumi apveltīts cilvēks nevelk ārpus dārza vai pludmales.

Tāpat savu tiesu stila ekspertu kritikas saņēmusi aktrise Elizabete Mosa, kura ceremonijai bija izvēlējusies pārlieku rozā tērpu, seriāla Mad Men jaunā zvaigznīte Kiernana Šipka, kura pie princešu stila kleitiņas bija uzvilkusi melnas bikses, un daudzas citas televīzijas zvaigznes, kuras vēlmē būt oriģinālām drusku pāršāvušas pār strīpu.

Daudzu ārvalstu mediju apkopotajos Emmy ceremonijas sliktāko tērpu topa augšgalā ir modele Heidija Klūma. Viņa parasti ir labas gaumes paraugs, bet šoreiz dzeltenais neparastā griezuma tērps dažiem esot licis smalkjūtīgi novērsties un salīdzināt slaveno daiļavu ar izplūkātu kanārijputiņu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!