Nedēļas nogalē Losandželosā aizvadīta ikgadējā "Emmy" balvu pasniegšana, pēc kuras ierasti mēles tiek trītas ne tikai par balvu saņēmējiem, bet arī daiļā dzimuma viešņu tērpiem, un arī šoreiz pārsteigumu uz sarkanā paklāja nav trūcis.

Ārzemju modes kritiķi teju vienprātīgi sprieduši, ka aktrise Nikola Kidmena bija vislabāk un elegantāk ģērbtā pasākuma viešņa. Viņa uz citu dāmu fona izcēlusies ar sarkanu, kuplu kleitu, kuras dekoltē saturēja kristāliņiem rotātas lencītes.

Stila pārzinātāji slavējuši arī akrises Džesikas Bīlas viegla auduma plandošo tērpu un kolumbiešu daiļavas Sofijas Vergaras balto zvaniņveida vakartērpu, bet citām tik labi nav klājies, un viņas kritušas nežēlastībā.

Par pārlieku provokatīvu un pat piedauzīgu dēvēts jauniņās aktrises Arielas Vinteras, kura popularitāti guvusi, piedaloties seriālā "Modern Family", tērps. Viņa skatienus piesaistījusi ar caurspīdīgu, izšuvumiem rotātu audumu un diviem dziļiem šķēlumiem, kas atseguši abas kājas.

Uz daudzo viesu fona kā krāšņa puķe mirdzējusi 79 gadus vecā Džeina Fonda, kura pārsteigusi ar jauneklīgu izskatu. Viņa gozējusies viscaur rozā, bet īpaši meitenīgu un nebēdnīgu viņas vizuālo tēlu darījusi frizūra – zirgaste un tā dēvētais ponijs.

Atgādinām, ka "Emmy" televīzijas balvu pasniegšanas ceremonijā visvairāk balvu – pa piecām – ieguvuši seriāli "The Handmaid's Tale" un "Big Little Lies".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!