Pirmdienas, 15. februāra, vakarā Losandželosā norisinājās prestižās mūzikas balvas Grammy pasniegšanas ceremonija, pēc kuras, kā ierasts, dedzīgi tiek apspriesti ne tikai balvu saņēmēji, bet arī tērpi, ko šim vakaram bija izvēlējušās daiļā dzimuma pārstāves.

Robeža starp gaumīgu kiču un stila katastrofu ir ļoti trausla, un arī šoreiz ne viena vien dāma bija pāršāvusi pār strīpu – kā jau steiguši atzīt ārvalstu stila apskatnieki, uz Grammy sarkanā paklāja bija vērojamas īstas šausmas.

Bezgaumīgāko tērpu topa līdere ir dziedātāja Džoja Villa, kura ceremonijā bija izvēlējusies ierasties dīvainā mirdzošā, no rāvējslēdžiem veidotā karkasā, kas atsedza pārāk daudz kailas miesas un samulsināja ne vienu vien vakara viesi.

Popdziedātāja Densia pasākumu apmeklēja rozā kombinezonā, ko vēl bezgaumīgāku padarīja bērnišķīgie aksesuāri un spīdīgie akmentiņi, apliecinot mūžveco patiesību – kas par daudz, tas par skādi.

Netrūka arī citu daiļā dzimuma pārstāvju, kas, cenšoties pievērst sev uzmanību, bija nedaudz aizrāvušās un izvēlējušās tērpus, kas viņām ļāvis iekļūt bezgaumīgāko Grammy balvu pasniegšanas ceremonijas viesu sarakstā.

Uzmanību piesaistījis arī tīņu elks Džastins Bībers – viņš uz ceremoniju bija ieradies kopā ar mazo brālīti, un, kā atzinuši ārvalstu mediji, tikai mazā puisēna šarms glābis lielo brāli no izmiešanas par pūkām, kas rotā viņa virslūpu un zodu un, iespējams, paša dziedātāja prātā liek viņam izskatīties pēc īsta vīrieša.

Tiesa, starp viešņām bija arī tādas, kuras bija spējušas sabalansēt kailumu un gaumi – acij tīkami savus labumus izrādīja Selēna Gomesa, Teilore Svifta, ekstravagantā Lady Gaga, kura ar savu tēlu godināja mūžībā aizgājušo Deividu Boviju, modele Alesandra Ambrozio un citas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!