Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļā Jūrmalā norisinājās jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis 2013, un, lai gan Latvijas klimats ar īpaši vasarīgiem laika apstākļiem nelutināja, daudzas dāmas pasākumu apmeklēja visnotaļ atklātos tērpos.

No Jaunā viļņa zvaigznēm ar atklātākajiem krūšu daļas izgriezumiem lepojās dziedātājas Irina Dubcova, Nastja Kamenska, iepriekšējo gadu Jaunā vilņa dalībnieces Stacy un Gabriela, grupas А-студио soliste Ketija Topurija un citas, bet arī starp apmeklētājām netrūka drosmīgu tērpu īpašnieču.  

Vislielāko ļembastu pie fotostenda sarīkoja Krievijas meiteņu grupa Серебро (attēlā viena no dalībniecēm), kuras dižojās ar īpaši pikantiem tērpiem, izceļot gan savus pievilcīgos dibentiņus, gan krūtis un piesaistot gan fotogrāfu, gan pasākuma viesu uzmanību.  

Pērn ar iespaidīgākajiem dekoltē Jaunā viļņa laikā lepojās Krievijas kuplāko krūšu īpašniece Anna Semenoviča, bet šogad viņa, apmeklējot festivāla pasākumus un kāpjot uz skatuves, vairumā gadījumu bija izvēlējusies tērpus ar slēgtu krūšu daļu.

Tas gan nav skaidrojams ar stila maiņu - Semenoviča neilgi pirms došanās uz Jūrmalu bija pārslimojusi pneimoniju, un tāpēc, saudzējot savu veselību, savus dabas dotumus neafišēja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!