Foto: Privātais arhīvs
Katru gadu visā pasaulē lērums jauniešu absolvē skolu, un neiztrūkstošs šī īpašā notikuma elements ir skaists apģērbs, kurš tiek ļoti rūpīgi izvēlēts - nereti īstā un vienīgā tērpa meklējumi tiek uzsākti vairākus mēnešus pirms izlaiduma.

Vislielākās grūtības un galvassāpes piemērotākā tērpa izvēle parasti sagādā meitenēm. Ikviena dāma šajā dienā vēlas būt pamanāma, neatkārtojama un izcelties uz apkārtējo fona, un arī Krievijas "zelta jaunatne" nav izņēmums.

Kāds Krievijas portāls izveidojis bilžu apkopojumu, kurā vienuviet apskatāmi šī gada krāšņākie un pārsteidzošāki apģērbi, kurus krievu jaunieši izraudzījušies tērpt uz savas miesas īpašajā notikumā.

Kā novērojams bildēs, Austrumeiropas modē šobrīd dominē ļoti spilgta kosmētika, miesas atkailināšana, ekstravagantas frizūras, caurspīdīgi audumi un Lady Gaga cienīgi tērpu fasoni, kuros robeža starp gaumi un ārprātu praktiski ir zudusi.

Nenoliedzami, tērpi ir krāšņi un pamanāmi, tādēļ, ja nu kādam no šiem jauniešiem mācību laikā nav izdevies izpelnīties ievērību ar savām zināšanām vai labām sekmēm, droši var teikt, ka pēc izlaiduma, kurā diploms saņemts gandrīz ar pliku dupsi, sava veida zvaigžņu stundu būs izdevies piedzīvot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!