Foto: Publicitātes foto

Pašmāju lielo izmēru modeļu kustības aizsācēja un Latvijas pārstāve konkursā "Ms.Top of the World Plus Size 2016" Tatjana Mackeviča (attēlā) atklāj jaunākās vēsmas apakšveļas modē, jutekliskā sesijā atrādot pašmāju ražotāja piedāvājumu.

Kā "Delfi Izklaidei" atklāj Tatjana, viņa iejutusies pašmāju zīmola "Rosme" jaunās rudens/ziemas kolekcijas modeles lomā.

"Zīmols specializējas uz apaļīgo dāmu veļas modeļiem, bet tas nenozīmē, ka viņi šuj tikai lielo izmēru meitenēm. Kaut ko sev atradīs arī slaidās dāmas, piedāvājumā ir īpaša veļa kāzām, barojošām māmiņām, sportistēm.

Taču uz jauno sezonu zīmols izlēma vairs neņemt par modelēm meitenes ar pusaudžu figūrām, bet dot priekšroku sievietēm ar formām," stāsta Tatjana.

Šis stāsts tikai apliecina modeles jau iepriekš izteikto apgalvojumu, ka arī Latvijā beidzot godā tiek celtas sievišķīgas skaistules, kā tas jau labu laiku notiek citur Eiropā.

Foto sesijā var novērtēt, cik lieliski sievišķīgām formām piestāv "Rosmes" jaunā kolekcija, savukārt Tatjanu darbībā varēs novērtēt jau 7. jūnijā, kad Rīgā, "Crystal Club" telpās, notiks "Ms.Top of the World Plus Size 2016" fināls.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!