Foto: Privātais arhīvs

Dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā) ir viens no tiem atpazīstamajiem cilvēkiem, kuru ļoti reti vai vispār nekad neizdosies sabiedrībā ieraudzīt nevīžīgā un nekoptā paskatā. Tiesa, virtuālajā vidē gan viņš reizēm atļaujas pa kādai vaļībai.

Reinika vaigs vienmēr bijis gludi skūts, un, ja vien tas nav bijis kāda videoklipa filmēšanas vajadzībām vai cita projekta ietvaros, ieraudzīt bārdas rugājus vai ūsas uz dziedātāja sejas ir visai maza iespējamība.

Tiesa, kā mākslinieks šonedēļ apliecinājis saviem sociālo tīklu sekotājiem, arī viņš reizēm tomēr "atlaiž" sejas apmatojumu un pāris dienas nelieto skuvekli - Reiniks savā Instagram foto blogā publicējis attēlu, kurā redzams ar visai iespaidīgu sejas apmatojumu.

Mūziķis arī pie reizes apvaicājies saviem atbalstītājiem un sekotājiem, kā viņam rīkoties tālāk - noskūt vai nenoskūt sejas apmatojumu -, un, lai gan daži viņam ieteikuši kādu laiku padzīvot ar ūsām un bārdu, Reiniks atklājis, ka, visticamāk, viņam tomēr nāksies rugājus "nopļaut".

Mūziķis saviem sekotājiem arī paskaidrojis, ka viņam tas jādara Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases, kura norisināsies šajā nedēļas nogalē, dēļ, jo viņam šajā pasākumā esot jāparādās samērā kopā paskatā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!