Foto: Publicitātes foto/DELFI

Tikko noslēgusies 26. Rīgas modes nedēļa, kas ierasti kļuva par pasākumu sēriju, kurā bija iespējams novērtēt ne tikai latviešu un ārvalstu modes dizaineru jaunākās kolekcijas, bet arī pašmāju modes gardēžu stila izjūtu.

Rīgas modes nedēļa tradicionāli kļuvusi par vietu, kur satiekas daudzi sabiedrībā zināmi modes un stila dzīves spilgtākie pārstāvji, šovbiznesa jomas darboņi, sabiedrības dāmas un citi.

Tāpat starp modes nedēļas viesiem parasti ir modes blogeri, "YouTube" un "Instagram" zvaigznes un citi jaunie censoņi, kuri, pošoties modes dzīvē svarīgajam pasākumam, ir īpaši piedomājuši pie sava stila.

Mode ir strīdīga lieta, un arī Riga Fashion Week fotostends tradicionāli kļūst par iemeslu ķīviņiem komentāros – kas vienam šķiet skaisti un moderni, citam sagādā galvassāpes un šaubas par paša gaumes izjūtu.

Izvērtēt to, kuram izdevies trāpīt mērķī un pārsteigt ar izsmalcinātu stilu, bet kurš nošāvis greizi, ir praktiski neiespējami, bet "Delfi Izklaide" piedāvā spilgtāko nesen notikušās Rīgas modes nedēļas viesu foto izlasi, ļaujot lasītājam pašam lemt, no kura iedvesmoties, veidojot savu pavasara garderobi, bet kura stilu labāk nemēģināt ieviest savā ikdienā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!