Foto: Publicitātes foto

Četras latviešu iemīļotas TV personības – RīgaTV24 atraktīvais pāris Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš, vides raidījumu celmlauzis Māris Olte un LTV meitene Marta Selecka, piedzīvojuši neparastas pārvērtības, uz laiku samainoties imidžiem.

Apģērbu dizaineres Indras Miklāvas vadībā pāriem bija iespēja stilistiski mainīties vietām - Olte un Selecka uz mirkli kļuva par pilsētas stilīgajiem, savukārt Ceriņš un Lietaviete - par īsteniem dabas bērniem.

Pārvērtības notika modes zīmolu Ecco un I'm Your Shirt pavasara kolekciju prezentācijas laikā. Četrinieka jaunā stila veidošanā tika izmantoti modeļi no abu zīmolu jaunākajām kolekcijām. Kā atklāj skates organizatori, pārvērtību varoņu izvēle nav bijusi nejauša.

Tā kā šī pavasara viena no aktualitātēm ir dabas un modes apvienojums, eksperimentam apzināti izvēlēti divi dabas draugi - Olte un Selecka, kā arī stilīgākie jaunie TV darboņi - Lietaviete un Ceriņš. Eksperimenta dalībnieki ar rezultātu bijuši ļoti apmierināti un pat apsver iespēju tiešām pamainīt stilu.

„Ja kādreiz es no pilsētas tiecos pēc laukiem, tad tagad mani laiku pa laikam velk atpakaļ uz pilsētu. Tāpēc šīs pārvērtības nāca īsti laikā," pēc pārvērtībām atzinies Olte.

„Tā kā strādāju galvaspilsētas TV kanālā, saprotams, kāpēc mani uzskata par stilīgo pilsētnieku. Taču patiesībā es nāku no īstiem laukiem un man vienmēr ir bijis tuvs viss, kas ir dabā. Tāpēc man ir viegli iejusties dabas bērna tēlā," par jauno stilu nopriecājies Ceriņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!