Foto: Reuters/Scanpix
Svētdien, 24. augustā, Kalifornijā norisinājās ikgadējā telekanāla MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonija, kurā, kā jau ierasts, šovbiznesa zvaigznes gan uz sarkanā paklāja, gan uz skatuves sacentās ar saviem apaļumiem.

Starp iespaidīgāko dekoltē īpašniecēm noteikti minama amerikāņu televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana, kura gan nelaiž garām nevienu iespēju izrādīt ķermeņa formas, britu dziedātāja un aktrise Rita Ora, kuras sarkanais tērps tikai simboliski piesedza augumu, skandāliste Mailija Sairusa, kuras krūtis sedza šaura ādas strēmelīte, un citas šovbiznesa zvaigznes.

Tāpat uz sarkanā paklāja pastiprinātu uzmanību izpelnījās Dženiferas Lopesas sudrabkrāsas neparastā piegriezuma tērps, kantri dziedātāja Teilore Svifta, kura defilēja tirkīzzilā rakstainā "bodijā", un britu mūzikas zvaigzne Džesija Džī, kura bija izvēlējusies viegla auduma bāli zaļu tērpu.

Uzmanības kārā amerikāņu repere Nikija Mināža (attēlā), ierodoties uz ceremoniju, bija izvēlējusies minikleitiņu ar slēgtu krūšu zonu, aizkulisēs viņa gozējās melnā tērpā ar drosmīgu dekoltē, bet par īsti pikantu šovu dziedātāja parūpējās koncertā, kad, tērpusies mirdzošā zaļas krāsas kombinē, vāļājās pa skatuvi un locījās uz nebēdu.

Tiesa, par galveno zvaigzni apbalvošanas ceremonijā kļuva amerikāņu dziedātāja Bejonsa, kura uz skatuves kāpa mirdzošā triko - viņa uzstājās kopā ar vīru Jay-Z un mazo meitiņu, un, kā vēsta ārvalstu mediji, tādējādi ģimene vēlējusies kliedēt baumas par krīzi laulāto attiecībās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!