Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas sestdienā modīgie rīdzinieki devās uz Open Air Vintage Fest velokafejnīcā Miit, kur notika drēbju, aksesuāru un modīgo lietu tirdziņš. Andelētāji tika aicināti izpārdot drēbes, aksesuārus un citus modīgus nieciņus, kuri joprojām ir labi, taču pašiem vairs nav vajadzīgi.

Ideja par šādu tirdziņu aizsākās pirms aptuveni trīs gadiem, un sestdien notikušais pirkšanas un pārdošanas pasākums bija vienpadsmitais pēc kārtas.

Viena no tirgošanās organizatorēm - modes pazinēja un blogotāja Agnese Kleina (attēlā) - stāsta, ka izpārdošanas tiek rīkotas sadarbībā ar vintage veikaliņu Retro Spectro, un viņas pārziņā ir tieši vasaras tirdziņa organizēšana.

Uz modīgu lietu pirkšanu un pārdošanu bija aicināts ikviens, neatkarīgi no vecuma, profesijas vai piederības kādam stilam. Galvenais nosacījums bija ņemt līdzi labu garastāvokli un kāri atrast modīgus nieciņus, kā arī ietērpties #paldiesjunijam stilā jeb "dzeltens kā saule, raibs kā pļava".

Tiem, kuri iecienījuši vasaras mūzikas festivālus, šī bija īstā vieta, kur atrast tērpu un aksesuārus. Arī cenas bija demokrātiskas - sākot no 50 santīmiem, turklāt, visas cenas bija, kā jau tas tirgiem raksturīgi, "runājamas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!