Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā noslēdzās 20. Rīgas modes nedēļa, un, kā jau ierasts, pasākuma veiksmīgā norise tika atzīmēta ar vētrainu modeļu un Riga Fashion Week organizētāju un atbalstītāju ballīti.

Šoreiz par modeļu nakts ballītes norises vietu bija izvēlēts rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītais naktsklubs Coyote Fly, kurā pēc pēdējā vakara skatēm tika baudīti dzērieni un Rīgas modes nedēļas tradīcijās apbalvotas labākās un pieprasītākās pasākuma modeles.

Šosezon pirmo vietu aizņēma Anastasija Poteškina un Alise Znaroka , savukārt otro vietu ar vienādu skašu skaitu dalīja vēl divas meitenes - Paula Pūpola un Māra Kampernova.

Tāpat Baltijas modes federācija pasniedza balvas par ieguldījumu Riga Fashion Week tām modelēm, kuras 20 sezonu laikā demonstrējušas visvairāk dizaineru tērpu, un starp šīm daiļavām bija Ilze Pūga, Andra Adamoviča, Māra Kampernova, Beāte Stivriņa (attēlā), Kristiāna Salnāja un citas.

Jau vēstīts, ka Rīgas modes nedēļa norisinājās 20. reizi, un arī šoreiz tās ietvaros modes mīļotājiem bija iespēja baudīt daudzu populāru pašmāju dizaineru rudens/ziemas kolekciju skates.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!