Foto: Publicitātes foto
Otrdien ar īpašu labdarības krekliņu prezentāciju tika dots starts rudens Rīgas modes nedēļai, un trešdien, 31. oktobrī, notika pirmā modes skate, kā arī vairākas prezentācijas un atklāšanas, kas vienkopus pulcēja stila lietpratējus un sabiedrībā zināmus ļaudis.

Nesen atklātajā "Hanzas peronā" savus tērpus prezentēja pašmāju zīmols "M-Couture". Savukārt zīmols "Sin on the Beach" apavu bodītē "Bonbon Shoes" prezentēja zīda šaļļu kolekciju un mākslas darbus, bet "Imagehouse" Brīvības ielā notika ballīte un Ksenijas Daņilovas cepuru prezentācija.

Starp Rīgas modes nedēļas otrās dienas pasākumu viesiem bja tādi modīgi un zināmi ļaudis kā blogere Alina Keller, māksliniece Ieva Bondare un politiķis Mārtiņš Bondars, aktrise Agnese Zeltiņa, žurnālistes Maija Silova un Una Ulme, stiliste Žanna Dubska un daudzi citi.

Ceturtdien, 31. oktobrī, savas kolekcijas prezentēs tādi zīmoli kā "Katya Katya London", "ArtJam", dizainere Natālija Jansone, kā arī mākslinieki no Igaunijas un Itālijas. Ar Rīgas modes nedēļas programmu var iepazīties šeit.

Jau vēstīts, ka modes svētki Rīgā noslēgsies 2. novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!