Foto: DELFI

Otrdienas, 17. marta, vakarā ar tautas īpaši iecienītā modes zīmola QooQoo jaunākās kolekcijas skati tika atklāta pēc skaita jau 22. Rīgas modes nedēļa. Pasākumā neiztrūkstoši klāt bija viss pašmāju sabiedrības krējums.

Par vienu no pasākuma naglām kļuva dziedātāja MNTHA (attēlā), kuras uzstāšanās sajūsmināja pat īstākos mūzikas ekspertus. Apmeklētāju sarunās MNTHA tika salīdzināta ar slaveno Bjorku. Arī MNTHA uzstāšanās laikā bija tērpusies vienā no QooQoo jaunākajiem darinājumiem un priecēja ar ļoti sievišķīgu grimu.

Pēc MNTHA mini koncertšova sākās inovatīvā zīmola QooQoo skate, kas, kā jau allaž, izpelnījās skates viesu un stilīgāko rīdzinieku atzinību. Viesu starpā neiztrūkstoši bija sabiedrībā pazīstamas personas.

Svarīgo pasākumu apmeklēt un modes aktualitātes noskaidrot bija ieradušies visi Latvijas zinošākie modes blogeri, androgīnais modes pazinējs Jaroslavs Barišķnikovs, allaž labi ģērbtās dzietātājas Agnese Rakovska, Kristīne Miljone un Katy Tindemark, stilīgais dejotājs Deniss Tumakovs, TV šovu vadītāja Maija Silova, bijusī Rīgas mēra kundze Jeļena Ušakova, biznesa lēdija Svetlana Leva un citi modes gardēži.

Modes nedēļa ilgs līdz pat sestdienas, 21. marta, vakaram, kad noslēgsies ar īpašu modeļu ballīti Coyote Fly. Līdz tam stila gardēži ik dienas varēs baudīt labāko pašmāju un ārzemju dizaineru jaunāko tērpu kolekciju skates.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!