Foto: Vida Press
Naktī no trešdienas un ceturtdienu Lasvegasā norisinājās "Billboard" mūzikas balvu pasniegšana ceremonija, kas vienkopus pulcēja visas šī brīža aktuālākās popzvaigznes un hiphopa māksliniekus. Sarkanā paklāja pasākums mūzikas biznesa spīdekļiem bija kārtējā iespēja publiski nodemonstrēt savu gaumes izjūtu, un daži bija īpaši pacentušies, lai viņus pamanītu.

Lauvas tiesu uzmanības ar izvēlēto apģērbu izpelnījusies un citām daiļavām "pogas izgriezusi" amerikāņu repere Cardi B, kura uz sarkanā paklāja žilbināja koši dzeltenā tērpā, kas pilnībā atsedza vienu viņas kāju un labi trenēto vēderiņu, kā arī izcēla sievišķīgos apaļumus.

Tāpat arī jaunā dziedātāja Halsija (attēlā) nekautrīgi izrādīja sievišķīgos labumus. Viņa pārsteidza ar skatienus piesaistošu dekoltē izgriezumu.

Arī daudzas citas dziedātājas bija sekojušas šiem piemēriem un piesedzās tikai ar mazumiņu vai arī bija izvēlējušās tērpus ar dziļiem dekoltē, krāšņiem šķēlumiem un caurspīdīga auduma ielaidumiem.

Savukārt kā svaiga gaisa vēsma uz citu daiļavu fona izcēlās popdziedātāja Teilore Svifta, kura bija izvēlējusies kruzuļiem rotātu minikleitu. Tā ļāva novērtēt mākslinieces slaidās, garās kājas, tajā pašā laikā citus labumus neatklājot.

Jau vēstīts, ka ceremonijā triumfēja kanādiešu reperis Dreiks, kurš ieguva 12 balvas. Ar citiem laureātiem var iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!