Foto: Publicitātes foto

Raivis Raspopovs (attēlā) nepilna gada laikā sasniedzis visu – viņš ir reizē ballīšu zvērs, bārmenis, smagsvars trīs biznesos un vēl atrod laiku intensīvam fitnesam. Izmanīgo puisi un viņa labi trenēto augumu noskatījusi kāda apakšveļas firma, un nu Raspopovs var savam amatu sarakstam pievienot vēl vienu – viņš ir arī modelis.

"Nevienam nav noslēpums, ka sekoju līdzi savam izskatam un regulāri apmeklēju sporta zāli. Arī apģērbu izvēlos rūpīgi un pārdomāti - lai tas būtu ne vien stilīgs un skaists, bet arī kvalitatīvs.

Lielu nozīmi piešķiru arī tam, kas ir zem apģērba - apakšveļai. Arī tai ir jāatbilst šiem pašiem kritērijiem. Kā darbā, tā izklaidēs un arī apģērbā vienmēr meklēju iespēju atšķirties no pelēkās masas, domāju, ka ne tikai meitenes atzinīgi novērtēs, ka tas man ir izdevies arī šoreiz," DELFI Izklaidei ar savu labo gaumi var palepoties Raspopovs.

Nesen viņš Facebook pamanījis kādu loteriju, kurā ļaudis tika aicināti dalīties ar kādas firmas apenīšu bildēm, lai tiktu pie iespējas laimēt jaunu vešiņu. "Uzspiedu share un like, nu kā jau tas vairums Facebook klejojošajās loterijās ir jādara. Veiksmīgā kārtā laimēju tieši tos bokseršortus, kurus izvēlējos! Bet te mana veiksme vēl neapstājās!" sajūsmināts stāsta biznesmenis.

Aizbraucis saņemt savu laimnestu, puisis apskatījis arī citas firmas piedāvātās bikšeles, kuras viņam varen iepatikušās. Raspopovam paskaidrots, ka tas ir Nīderlandes apakšveļas zīmols Muchachomalo*, kurš nesen ienācis Latvijā.

"Vārds pa vārdam, un manās rokās jau bija vairāki apakšveļas paraugi un piedāvājums kļūt par Muchachomalo* zīmola "seju" Latvijā. Mana interese, atzinība un vizuālais tēls bija tas, ko viņi meklējuši. Tā, lūk, pāris mirkļos var kļūt par zīmola "seju". Jo veiksme uzsmaida drosmīgajiem un pamanāmajiem!" priecīgs par kārtējo laimīgo sagadīšanos savā dzīvē ir Raspopovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!