Foto: Vida Press
Holivudā šonedēļ norisinājušās dzīvnieku tiesību aizstāvju biedrības PETA 35. jubilejas dzīres, un pat šajā pasākumā pasaules šovbiznesa zvaigznes nav spējušas neizrādīt visus savus dotumus. Kārtējo reizi uz sarkanā paklāja zibējuši plikumi un kaila miesa.

Daudzas slavenības sevi pozicionē kā lielus dzīvnieku mīļus, un nereti dāmas to apliecina, atkailinoties PETA reklāmas kampaņās. Izraugoties apģērbu jubilejas pasākumam, vairākas šovbiznesa zvaigznes sekojušas šim likumam.

Kamēr dažas pieturējušās pie pārbaudītām vērtībām un uz sarkanā paklāja gozējušās pieklājīgās vakarkleitās, citas balansējušas uz šaurās robežas starp gaumi un bezgaumību, izrādot ķermeni atklātos un miesu atsedzošos tērpos.

Tā, piemēram, poļu izcelsmes modele un realitātes šovu zvaigzne Džoanna Krupa (attēlā) svinībās kļuvusi par apspriestākā tērpa īpašnieci. Viņa izrādījusies caurspīdīgā vakarkleitā ar dziļu šķēlumu un krāšņu dekoltē, kas knapi piesedzis dāmas krūtis.

Arī aktrise Pamela Andersone savu apģērbu ieturējusi labākajās seksbumbas tradīcijās - viņa bija tērpusies kleitā ar dekoltē izgriezumu, kas, protams, akcentēja efektīgās blondīnes brangās krūtis.

Savukārt neķītrās dziedātājas Mailijas Sairusas mazā māsiņa Noa visus žilbinājusi melnā vakarkleitā, un viņa atšķirībā no savas radinieces miesu pagaidām publiski neizrāda. Tiesa, meiteņu mamma Triša gan bija pacentusies izspīlēt krūtis seksīgā minikleitiņā.

Tāpat pamatīgu pārsteigumu visiem sagādājusi dziedātāja Keša, kura parasti saviesīgus burziņus apmeklē, tērpusies tīkliņzeķubiksēs un mazās bikšelēs. Šoreiz mūziķe augumu bija paslēpusi zem balta paltraka, no kura dīvainā kārtā nerēgojās neviena intīmā vietiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!