Foto: Vida Press

Viena no populārākajām un panākumiem bagātākajām modelēm pasaulē Alesandra Ambrozio (attēlā), tuvojoties Ziemassvētkiem, ļāvusies kārtējai pikantajai fotosesijai – šoreiz viņa zīmola Victoria's Secret veļiņā draiskojusies pludmalē.

Lai gan ierasts, ka Ziemassvētki cilvēkiem asociējas ar baltu sniedziņu, kamīnu, eglītēm un citām svētsvinīgām lietām, Victoria's Secret jaunākos foto uzņēmuši pludmalē, un par svētku tuvošanos liecinājuši vien stilizētie ziemeļbrieža radziņi modelei uz galvas.

Profesionālā Ambrozio godam iejutusies nebēdnīgā Ziemassvētku "eņģelīša" lomā, gan koķeti sūtos gaisa bučas, gan līksmi vārtoties pludmales smiltīs.

Alesandra Ambrozio ir dzimusi 1981. gadā, un viņas tautību sajaukums ir vēl viens piemērs tam, kā asiņu kokteilis labvēlīgi ietekmē ģenētiku. Pasaulē viņu pazīst vienkārši kā Alé - skaistule ir tik populāra, ka papildu paskaidrojumi nemaz nav vajadzīgi.

Alesandrai ir brazīliešu, poļu un itāļu senči. Lieliskā, ar ideāliem parametriem un brazīliešu īpatnībām apveltītā Alesandra tomēr nekļuva vien par skaistu rotājumu vīriešu žurnāliem, jo viņas inteliģentā seja ar smalkajiem vaibstiem prasīja nopietnāku attieksmi, uzskata modes eksperti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!