Foto: F64

Otrdien, 30. oktobrī, iepirkšanās centrā Sky&More tika dota zaļā gaisma jau 17. Rīgas modes nedēļai, kas uzskatāma par vērienīgāko un tradīcijām bagātāko modes dzīves notikumu Baltijas valstīs.

Riga Fashion Week pirmajā vakarā apmeklētājiem tika piedāvātas trīs mākslinieku jaunākās kolekcijas - skati atklāja Ingrīda Zābere, kura atpazīstamību iemantojusi kā oriģinālo kreklkleitu radītāja, bet pēc tam bija iespēja novērtēt Igaunijas viešņas Triinu Pungits darinājumus.

Savukārt atklāšanas pasākumu noslēdza jaunās zvaigznes Jāņa Šnē kolekcijas prezentācija, kuru skatītāji uzņēma ar vētrainām ovācijām.

Atklāšanas skati plašā pulkā apmeklēja arī sabiedrībā zināmi cilvēki - uzņēmēja Marika Ģederte, skaistumkonkursu biznesa pārstāve Elita Drāke, dziedātāja Linda Leen, kādreiz miljonāru sarakstos pabijušie Irēna Pulkinena un Oskars Barševskis, kā arī daudzi citi modes interesenti.

Šogad Riga Fahion Week organizētāji rīdziniekiem un pilsētas viesiem sarūpējuši īpaši bagātīgu programmu - tiks prezentētas labāko Latvijas modes mākslinieku, kā arī atsevišķu ārvalstu viesu 2013. gada pavasara/vasaras kolekcijas, bet bez tradicionālajām skatēm Rīgas modes nedēļas laikā notiks vairāki izklaidējoši un izglītojoši pasākumi speciālistiem un citiem interesentiem.

Rīgas modes nedēļas pasākumi turpināsies līdz sestdienai, 3. novembrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!