Foto: Vida Press
Amerikāņu realitātes šovu zvaigzne un sabiedrības dāma Heidija Montāga (attēlā), kura savulaik veikusi vairākas plastiskās operācijas, tostarp arī krūšu palielināšanas, pirms mēneša kārtējo reizi gūlās zem skalpeļa – šoreiz, lai krūtis samazinātu -, un tagad viņa tās beidzot nodemonstrējusi visā krāšņumā.

Oktobra beigās 27 gadus vecā blondīne devās pie plastiskā ķirurga Losandželosā, lai izņemtu krūšu implantus. Pievilcīgās sievietes dekoltē zona no F izmēra tika samazināta līdz C, un mēnesi pēc operācijas viņa, tērpusies seksīgā bikini, savas jaunās ķermeņa aprises jau atrādīja visai pasaulei.

Montāga aizvadītajā nedēļā kopā ar savu vīru Spenseru baudīja laisku atpūtu Meksikā. Abi atzīmēja savu piekto kāzu gadadienu, atpūšoties šikā viesnīcā un savas dienas pavadot pludmalē, kur arī tika iemūžināti unikālie kadri ar Heidijas jaunajām krūtīm, kas piesaistījušas visas pasaules uzmanību.

Krūšu palielināšanas operāciju līdz ar desmit citām manipulācijām Heidija veica 2010. gadā vienas dienas laikā. Toreiz Montāga piedzīvoja dramatiskas pārvērtības, kuru dēļ gandrīz izjuka arī viņas laulība - vīrs neatbalstīja sievas pārlieku lielo aizraušanos ar mākslīgo skaistumu.

Laika gaitā milzīgo krūšu dēļ Heidija piedzīvoja pamatīgas veselības problēmas - viņu mocīja neizturamas muguras sāpes un rokas kļuva nejutīgas. Implanti kļuva par apgrūtinājumu, tādēļ sieviete nolēma no tiem atbrīvoties.

Neilgi pirms operācijas Heidija ārzemju medijiem pavēstīja, ka nožēlo to, ka gūlusies zem skalpeļa un pārveidojusi savu ķermeni. Pēdējā gada laikā viņas dzīve bijusi īsta elle - sieviete sāpju dēļ pat nav varējusi veikt ikdienišķus mājas darbus.

"Es nožēloju visas operācijas, ko gadu laikā esmu veikusi. Man šķiet, es vienkārši biju jauna un nenobriedusi - manā dzīvē notika tik daudz dažādu lietu, un es saņēmu spiedienu no apkārtējiem," neilgi pirms krūšu samazināšanas operācijas ārzemju medijiem atzina Montāga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!