Foto: Publicitātes attēli

Itāļu luksusa apģērbu zīmols "Gucci" laidis klajā savu 2020. gada rudens/ziemas kolekciju. Tā ir visai savdabīga.

Modes pazinēju vidū un arī vienkāršo soctīklotāju vidū šobrīd apspriestākais temats ir jaunais zīmola "Gucci" piedāvājums, proti, vīriešu džinsa bikšu kolekcija.

Ja domājāt, ka smalkām un dārgām drēbēm jābūt nevainojami elegantām, padomājiet vēlreiz, par jaunajiem "Gucci" džinsiem raksta medijs "Insider". To īpašais smeķis – iztālēm tu tajās izskatīsies drīzāk pēc lauķa, nevis pilsētas švītiņa.

Modernās ūziņas speciāli veidotas itin kā nošmulētas ar pļautas zāles traipiem. Viena bikšu pāra cena –770 ASV dolāru jeb apmēram 653 eiro.

Kolekcijā ietipst arī džinsa kombinezons vēl jaudīgākam fermera iespaidam. Tas ir arī nedaudz dārgāks.

"Šīs platās bikses veidotas no organiskās kokvilnas, kas īpaši apstrādāta ar traipiem līdzīgu efektu," skaidrots "Gucci" paziņojumā medijiem. Zīmols centies atbilst šobrīd tik aktuālajam "grunge" un vintāžas stilam, kas nojaucot robežas starp sendienām un mūsdienām.

Šī gan nav pirmā reize, kad itāļu luksusa zīmols iet laikam pa priekšu. 2019. gadā "Gucci" tirgošanā laida brīvā laika apavus, kas tīšām apveltīti ar novalkātu apavu efektu. Kāds asprātis internetā toreiz tos noraksturoja tā: "Šīs kedas izskatās kā pamestas dārza nojumē pēc netīriem lauku darbiem".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!