Foto: Vida Press

Brīdī, kad britu karaļnamā ieprecējās bijusī amerikāņu aktrise Megana Mārkla, daudzi modes eksperti steidza paziņot, ka nu viņa kļuvusi par vislabāk ģērbto un elegantāko karaliskās ģimenes pārstāvi. Tiesa, laba gaumes izjūta ir nezūdoša vērtība, un, kamēr prinča Harija laulātā draudzene ir devusies bērniņa kopšanas atvaļinājumā, par stila lietpratēju mīluli atkal kļuvusi Kembridžas hercogiene Katrīna.

Prinča Viljama laulātās draudzenes gaume komentārus neprasa – viņa vairākkārt atzīta par vienu no visu laiku elegantākajām karaļnama pārstāvēm. Katrīnas stilu raksturo sievišķība un klasiskas, pat nedaudz konservatīvas vērtības, kas viņas tēlam piešķir aristokrātisku noskaņu.

Hercogiene savā garderobē reti iekļauj tērpus ar šķēlumiem un izgriezumiem, kas atsedz miesu, tomēr laiku pa laikam viņa pārsteidz ar visnotaļ drosmīgu apģērba izvēli.

Šonedēļ labdarības vakariņās Londonā Katrīna ieradusies sievišķīgā kleitā ar dekoltē izgriezumu, kas atsedzis viņas kailos plecus.

Britu modes eksperti Katrīnas tērpu nodēvējuši par īpaši koķetu un visnotaļ provokatīvu, ņemot vērā viņas ierasto stilu, tomēr lietpratēju vērtējums bijis vienprātīgs – hercogiene izskatījusies satriecoši.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!