Foto: Publicitātes foto

Pašmāju jaunā dizainere Kristīne Deimon, kura šī gada sākumā plašākai auditorijai sevi pieteica, prezentējot drosmīgu vakartērpu kolekciju, nākusi klajā ar pašas dizainētām ādas jakām. Un arī šoreiz tērpus demonstrējušas Latvijā pazīstamas meitenes.

"Savam jaunākajam projektam izvēlējos divas modeles - Lingitu un Katy Tindemark. Viņas ir skaistas sievietes, un katrai ir sava eksotika. Abas meitenes uzreiz saprata, kas jādara, tādēļ bija ļoti viegli un patīkami sastrādāties. Pat fotogrāfam pie bildēm gandrīz nemaz nebija jāpiestrādā. Paldies meitenēm," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta dizainere.

Lai izgatavotu jauno kolekciju, modes māksliniece pielikusi īpašas pūles - materiāli pasūtīti ārzemēs, jo, kā viņa saka, Latvijā kvalitatīvas lietas ir grūti atrast.

"Pie mums ir grūti atrast skaistus tērpus un oriģinālas ādas jakas. Vienmēr, meklējot kaut ko oriģinālu un kvalitatīvu, atduros pret maģiskām summām, tādēļ nolēmu izveidot pati savu kolekciju - Leather Jackets by Kristina Deimon.

Vēlējos modes lauciņā izmēģināt kaut ko jaunu. Jāsaka - man iepatikās. Jaunajā kolekcijā izvēlējos tikai kvalitatīvus materiālus. Speciāli pasūtīju tos no ārzemēm, jo Latvijā tādus nenopirkt! Izmantoju kvalitatīvas ādas, Swarovski kristālus, zīda oderes, mežģīnes un, protams, greznas kažokādas," stāsta Kristīne.

Kolekcijas dārgākais un skaistākais modelis ir šinšillu kažoks ar Roberto Cavalli oderi. Kā saka modes māksliniece, latviešu sievietes nesaprot, ko nozīmē savā īpašumā iegūt šinšillu kažoku, tādēļ viņas klientes pārsvarā ir no Maskavas.

Viņas jaunās kolekcijas produkcija ir pieejama visiem - cenas neesot astronomiskas. Tiesa, šinšillu kažoks ir dārgāks.

"Mani neuztrauc sabiedrības attieksme pret dabīgajām kažokādām. Zinu, ka noteikti ir tādi, kuriem pret to ir iebildumi, taču katram savi uzskati," noslēgumā piebilst Kristīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!