Apģērbu ražotnes Eiva Stils reklāmas seja iepriekš bija TV dīva Anna Lieckalniņa, bet tagad ar pavasara un vasaras jaunākajām modes tendencēm iepazīstina Maskavā dzīvojošā modele Anna Cine (attēlā).

Apģērbu zīmols Eiva Stils, mainot koncepciju, pieaicinājis jauno sieviešu apģērbu kolekciju radīt zināmajam modes dizaineram Kupiansky, kas jau iepriekš sadarbojies ar apģērbu katalogu Quelle, kur radījis sieviešu un vīriešu apģērbu līnijas.

Modele Cine portālam Mango pastāstīja, ka jaunā kataloga foto sesija norisinājusies divas dienas un pie jaunā kataloga izveides strādājusi profesionāļu komanda. Jaunās apģērbu kolekcijas foto sesijā piedalījās arī pats modes dizainers Kupiansky, fotogrāfs Aleksandrs Kendenkovs, friziere Alise Grīnberga, vizāžiste Anna Volkova un jaunā reklāmas seja Cine.

Maskavā dzīvojošā modele stāsta, ka fotosesija sākās deviņos no rīta un beidzās vienos naktī. "Daudz dažādu apģērbu bija jānofotografē. Bildes tapušas kādā no Rīgas dzimtsarakstu nodaļas ziemas dārziem, kā arī viesnīcā Elefant Hotel. Tā kā fotografējām pavasara un vasaras kolekcijas šobrīd, kad aiz loga ir ziema, bija jārada zaļš un saulains interjers," tā Kupiansky, kurš Eiva Stils jaunajā kolekcijā radījis tikai sieviešu apģērbu līniju, turklāt modes dizainers ir arī jaunā tērpu kataloga stilists.

Fotosesijas laikā neizpalika arī kuriozi atgadījumi. "Kad strādājām ziemas dārzā, telpā termometra stabiņš rādīja 12 grādus. Visa darba grupa bija silti apģērbusies svīteros un biksēs, bet es drebinājos vasaras kleitiņās. Kā zināms, apģērbu kolekcija ir vasaras, tāpēc man jāsmaida un jāatveido modele, kas priecājas par silto sauli un vasaru. Sajutos kā eskimoss.

Liels bija pārsteigums par dzīvajām iguānām. Man ir paniskas bailes no reptiļiem. Vistrakāk bija brīdī, kad krāsainie dzīvnieki sāka ložņāt pa manu ķermeni. Es iesaucos, lai fotogrāfs pārtrauc bildēt, jo tās sajūtas nebija no patīkamākajām," atminas Cine, kura vairāk nebija pierunājama fotografēties ar iguānu.

Foto: Eiva Stils.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!