Foto: Publicitātes foto

Daudzsološā pašmāju modele Laine Rogova (attēlā) kļuvusi par vienu no zīmola Belusso nākamā gada pavasara un vasaras sezonas peldkostīmu modelēm. Arī tāda pasaulslavena modele kā Keita Aptone savulaik šī paša zīmola peldkostīmā pozējusi žurnālam Sports Illustradet.

"Lainei ir ļoti paveicies. Ne visām modelēm ir šāds augums, kurš lieliski der tieši apakšveļas un peldkostīmu reklamēšanai.

Belusso labi maksā, un viņu peldkostīmu modeļi ir skaisti, tādēļ domāju, ka Lainei ir ar ko lepoties," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta modeļu aģentūras 2bmodels vadītājs Agris Blaubuks.

Viņš uzsver, ka Rogova ir komerciāli ļoti spēcīga meitene, kura labi pelna. Lai gan Belusso ir atpazīstams zīmols, tas nav pieskaitāms pie augstās modes, taču uzņēmums algo pieprasītas modeles un par darbu sniedz labu samaksu.

Pats zīmols izvietojies Losandželosā un Santropēzā, un šī zīmola pludmales apģērbu iecienījušas tādas pasaulē zināmas sievietes kā aktrise Eva Longorija, un dziedātājas Britnija Spīrsa un Meraija Kerija.

Dažādās foto sesijās šī zīmola peldkostīmos pozējusi ne tikai pašmāju modele Laine. Arī viens no apakšveļas zīmola Victoria's Secret "eņģeļiem" - modele Miranda Kerra - un futbolista Ronaldo draudzene Irina Šaika savulaik pozējušas Belusso pludmales tērpos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!