Foto: Publicitātes foto

Tikko noslēdzies Modes nedēļu Spring 2009 Ready-to-Wear Fashion shows skrējiens apkārt pasaulei, kas no 30. augusta. līdz 5. oktobrim norisinājās Ņujorkā, Londonā, Milānā, Parīzē. Milzīgu triumfu tajā ir piedzīvojusi Latvijas modele Anastasija Kondratjeva, kuru Latvijā pārstāv aģentūra Vacatio, informē aģentūras pārstāvji.

Anastasija Modes nedēļu ietvaros strādājusi 34 modes namu skatēs, tajā skaitā arī tādu slavenu vārdu skatēs kā Calvin Klein, Kenzo, Louis Vuitton, Marc Jacobs, BCBG Max Azria, Issey Miyake, Moschino, C'N'C Costume National. Modes nedēļas noslēgumā Anastasijai Parīzē bija foto sesija žurnāla L'Officiel Krievijas izdevuma stila lapām, taču diemžēl saspringtā modes nedēļu grafika dēļ nācās atteikties no foto sesijas žurnālam Interview Ņujorkā kopā ar dizaineri Kalvinu Kleinu, kā šīs sezonas jaunajai Top sejai, ko atklājis Calvin Klein modes nams, taču tā kā Anastasijas debija izrādījās ļoti veiksmīga, viņu pēc Ņujorkas jau gaidīja modes nami Londonā. Pašlaik Anastasija atgriežas Rīgā, lai pavisam drīz atkal dotos prom, jo ir saņēmusi ļoti daudz piedāvājumus darbiem no visas pasaules.

Modeles karjeru Anastasija uzsāka pavisam nesen - 2008. gada sākumā, kad Anastasija devās uz Londonu, kur veiksmīgi startēja Londonas modes nedēļā. Londonā Anastasija bija arī vasaras sezonā, Anastasija šajā laikā daudz strādājusi arī Latvijā - bijusi žurnālu Lilit, Kosmetik, Pastaiga vāku modele, bija viena no pieprasītākajām modelēm Rīgas modes nedēļas pavasara skatēs. Anastasija ir L'Officiel pirmā Latvijas izdevuma stila lapu modele.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!