Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas nogalē latviešu izcelsmes modele Tatjana Sinkeviča (attēlā), kura jau piecus gadus dzīvo Amerikā, kur izveidojusi veiksmīgu karjeru, demonstrēja Parisas Hiltones mātes – modes dizaineres Keitijas Hiltones jauno tērpu kolekciju.

Kā sarunā ar DELFI Izklaide atklāja Tatjana, modele ir ļoti pateicīga savam aģentam, kurš viņu iepazīstinājis ar Keitijas Hiltones pārstāvjiem, kuri Tatjanu vēlāk nolīguši demonstrēt Keitijas Hiltones jaunās kolekcijas tērpus tās atklāšanas prezentācijā.

"Bija ļoti aizraujoši iepazīties ar Hiltonu ģimeni, kuri patiesībā ir ļoti draudzīgi, atvērti un gluži vienkārši cilvēki, ar kuriem ir ļoti patīkami sadarboties.

Modes skatē Hiltoni uzņēma neskaitāmus attēlus ar Keitijas tērpiem un mani, kad tos demonstrēju. Tāpat Keitija man lūdza padomu, kā pozēt kamerām, un es labprāt viņai to pamācīju. Neraugoties uz to, ka viņai ir jau piecdesmit trīs gadu, Keitija ir ne tikai ļoti jauka un runīga, bet arī aktīva un patiesi izskatīga sieviete," stāsta Tatjana.

"Keitijas radītos tērpus modes skatē demonstrēju ar lielu prieku, jo tie visi ir ļoti atšķirīgi, kā arī patiesi sievišķīgi un moderni. Šajā kolekcijā dominē priecīgas un košas krāsas, piemēram, aveņu sārtā un smaragda zilganzaļā.

Šo tērpu līniju Keitija sāka veidot jau 2012. gadā, jo vēlējās radīt kleitas, kas der ikvienai modes dāmai, kura vēlas modernu un unikālu tērpu īpašiem gadījumiem, bet nevar atļauties par to maksāt tūkstošus.

Uzskatu, ka šī ideja - radīt tērpus, kas pieejami ikvienai sievietei, nevis tikai slavenībām - ir lieliska!

Šī bija mana pirmā sadarbība ar Hiltonu ģimeni, tomēr noteikti ne pēdējā. Mēs visi izbaudījām šo sastrādāšanos, un, tā kā Keitijas radītie tērpi man der kā uzlieti, viņa piedāvāja man kļūt arī par topošās brīvdienu tērpu kolekcijas seju," atklāj modele.

Taujāta, kādi ir Tatjanas nākotnes plāni, meitene atzīst, ka viņas mājas nu ir Ņujorka, kur dzīvo arī viņas vīrs - uzņēmējs Moše Simovičs, tomēr dzimtā Latvija modelei būs īpaša vienmēr.

"Mani nākotnes plāni ir pilnībā saistīti ar modes pasauli. Es sadarbojos ar Ņujorkas lieliskākajiem dizaineriem, kā arī tādiem ietekmīgiem modes zīmoliem kā Rachel Zoe, D&G, Halston, Armani un citiem.

Lai gan mana modeles karjera šobrīd patiesi atrodas tās plaukumā un ceru to attīstīt arvien vairāk, esmu ļoti pateicīga dzimtajai Latvijai un saviem tuviniekiem, ka par mani nav aizmirsts arī šeit. Man ir ļoti svarīgi, lai ar mani lepojas un atbalsta ne tikai Ņujorkā, bet arī manā dzimtenē," nosaka modele.

Fotogalerijā: ieskats Keitijas Hiltones jaunajā tērpu kolekcijā, kā arī Tatjanas Sinkevičas portfolio.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!