Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties rudenim, jāsāk domāt ne tikai par atbilstošu apavu un virsdrēbju iegādi, bet arī jāatsvaidzina veļas atvilktņu saturs, un par to parūpējies viens no tradīcijām bagātākajiem Latvijas veļas zīmoliem Lauma Lingerie.

Kā vēsta zīmola pārstāvji, tuvojoties rudens/ziemas sezonai, Lauma Lingerie nāk klajā ar jaunu un īpaši izsmalcinātu veļas kolekciju, galveno uzsvaru liekot uz sievietes trauslumu, jutekliskumu un kārdināšanas mākslu.

Par galvenajiem iedvesmas avotiem jauno kolekcijas modeļu radīšanā zīmola dizaineriem ir kalpojuši šosezon tik aktuālais renesanses perioda krāšņums, dabas pārsteidzošā dažādība, kā arī sievietes valdzinošā noslēpumainība.

Apvienojot šos elementus, Lauma Lingerie piedāvā 30 jaunas un aktuālas veļas kolekcijas, kas lieliski iederēsies ikvienas daiļā dzimuma pārstāves garderobē gan agros rudens mēnešos, gan arī garajā ziemas periodā.

Visdažādāko piegriezumu un materiālu apakšveļas modeļus šosezon papildina arī tādi sievišķīgi "ieroči" kā ķermeņa formas izceļošas korsetes, eleganti zeķturi, gaisīgi peņuāri, smalki halāti, romantiskas nakts kleitas, kā arī tām pieskaņoti aksesuāri īpaši jutekliskas noskaņas radīšanai - nakts brilles, puscaurspīdīgi cimdiņi un pat grezni rotātas kāju prievītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!