Foto: Publicitātes foto

Viens no tradīcijām bagātakajiem apakšveļas ražotājiem Baltijā Lauma Lingerie arī šajā rudens/ziemas sezonā turpina priecēt gados jaunākās daiļā dzimuma pārstāves ar krāšņām zīmola Laumelle Lingerie kolekcijām.

Kā vēsta uzņēmuma pārstāvji, šī veļa ir radīta aktīva un aizraujoša dzīvesveida piekritējām, kuras arī ikdienas notikumu virpulī vēlas justies ērti, tajā pašā laikā izceļot savu unikalitāti un trauslo sievišķību.

Sekojot aktuālākajām modes tendencēm, Laumelle Lingerie savās kolekcijās piedāvā drosmīgas un spilgtas detaļas, valdzinošus un ērtus materiālus, kā arī bezrūpīgas rotaļas ar apdrukām un dažādiem krāsu salikumiem. Tādējādi jaunās sezonas kolekcijas ir piemērotas gan klasiska dabiskuma, gan arī izaicinoša šika cienītājām.

Laumelle Lingerie iedvesmo mūsdienīgas un par sevi pārliecinātas jaunietes, radot veļas modeļus, kas ne tikai ir moderni un atbilst jaunākajām apakšveļas modes tendencēm, bet arī pārsteidz ar unikāliem, dažādiem dzīves mirkļiem atbilstošiem dizaina risinājumiem ikvienai gaumei.
"Šobrīd salīdzinoši nesen pieteiktā Laumelle Lingerie produkcija uzrunā jaunas sievietes jau vairāk nekā 20 pasaules valstīs, kas nenoliedzami ir progresīvs rādītājs un vadmotīvs vēl intensīvākam darbam pie uzņēmuma attīstības," atzinusi AS Lauma Lingerie valdes priekšsēdētāja Linda Matisone.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!