Foto: Publicitātes foto

Sākoties rudenim, savu jaunāko kolekciju prezentējis viens no lielākajiem un tradīcijām bagātākajiem pašmāju veļas ražotājiem - zīmols Lauma Lingerie, un par godu rudens/ziemas kolekcijai tapusi arī jutekliska fotosesija.

Kā vēsta zīmola pārstāvji, jauno veļas modeļu radīšanā iedvesma gūta gan no precīzām arhitektonisku siluetu un līniju saspēlēm un baroka laikmetam raksturīgās greznības un dekoru elementiem, gan arī gaisīgas, bet tajā pašā laikā izaicinošas romantikas.

Tāpat dizainerus, pēc viņu vārdiem, iedvesmojis silto zemju noslēpumainais vilinājums un kultūru iezīmes.

Apvienojot visus šos elementus, Lauma Lingerie savām pircējām piedāvā 34 jaunus apakšveļas kolekcijas modeļus, kuri būs ideāli piemēroti gan darbīgai ikdienai, gan arī greznām svētku reizēm un jutekliskiem tuvības mirkļiem

"Lauma Lingerie turpina savu ekspansiju, un mēs lepojamies ar to, ka zīmola veļa tagad ir nopērkama arī veselos divos firmas veikalos Saūda Arābijā.

Tam par godu mūsu dizaineru komanda ir izstrādājusi jaunu kolekciju - Arabian Night, iedvesmojoties tieši no šī reģiona kultūras," atklājusi uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Linda Matisone.

Šīs sezonas kolekciju raksturo tādi elementi kā ideāli precīzas līnijas un perfekts piegriezums, prasmīga dažādu auduma faktūru un materiālu apvienošana, izaicinoši noslēpumainas piesātināto krāsu gammas un citi.

Kā sola zīmola pārstāvji, šīs īpašības spēj celt apakšveļas valkātājas pašapziņu, atmodināt viņā jaunas emocijas, palīdzēt atklāt sievišķību un jutekliskumu un iemīlēt pašai savu spoguļattēlu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!