Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja un radio Capital FM ētera balss Liene Brikouska debitējusi kā modele, pikantā fotosesijā demonstrējot Andrew Art (abi kopā attēlā) jauno apģērbu kolekciju. Projektam Liene izvēlēta efektīgo tetovējumu dēļ, un pievilcīgā meitene ir apņēmības pilna kļūt par pirmo Latvijas tetovēto modes demonstrētāju.

Andrew Art  jaunā apģērbu kolekcija tapusi sadarbībā ar ārzemju repa mākslinieka The Game jauno miksteipu California Republic, pie kura vizuālā noformējuma strādājis pašmāju grafiskais dizaineris Andrejs Matvejevs jeb Andrew Art. Liene izvēlēta par miksteipu pavadošās apģērbu kolekcijas Cali Bear seju.

Kā sarunā ar DELFI Izklaide atklāj pati Liene, fotosesijas veidotāji uzreiz pateikuši, ka modeles lomā neredz nevienu citu, jo Lienei ir viss, kas vajadzīgs, tostarp krāšņie tetovējumi.

"Pie mums Latvijā jau nav tādas modeļu kategorijas kā meitenes ar tetovējumiem. Mums pat nav glancēto žurnālu, kur pozētu tetovētas modeles. Ceru, ka vienā jaukā dienā tāds ienāks mūsu tirgū - es par varētu būt šī žurnāla galvenā redaktore.

Bet līdz tam kūtrajiem latviešiem jāsagremo šis fakts un jāiemīl krāsas un koši ļaudis. Jāsaprot, ka tetovēšana sen kļuvusi par mākslu un teju vai kultūru - prostitūtu un cietumnieku laiks beidzies," Liene skaidro tetovējumu būtību, jo tieši skaistie ķermeņa zīmējumi pavēra dziedātājai ceļu uz modeļu pasauli.

Viņa atzīst, ka pozēt fotogrāfijām ļoti iepaticies, un neizslēdz iespēju turpināt darboties kā Latvijas pagaidām vienīgā tetovētā modele.

"Šāda veida piedāvājumiem ir grūti atteikt. Redzēsim, kur aizvedīs šī fotosesija. Zvaigznes man ir labvēlīgas, un uz katru sapni - kā lielu, tā mazu - vajag iet zobiem un nagiem," apņēmības pilna popularizēt tetovēto modeļu skaistumu Latvijā ir Liene.

Fotosesijā viņa pozējusi ar prieku, jo pašai ļoti iepatikušies stilīgie Andrew Art krekliņi. "Smejies vai raudi, bet man tieši šodien mugurā ir šis krekliņš. Jau vakar vakarā sev biju salikusi, tā teikt, dienas komplektiņu - papēžus, skaistu kleitu, bet no rīta pamodos un sapratu, ka jāvelk šis krekliņš un treniņbikses.

Trakums, jo tie krekli ir vīriešiem, tikai viens ir sieviešu. Ārzemēs ļoti daudzas vīriešiem paredzētās lietas reklamē daiļais dzimums. Bet, ja patīk - jāņem ciet. Turklāt sievietes izskatās traki seksīgi vīriešu kreklos," smaida burvīgā modele, atzīstot, ka ir ļoti lepna būt par kolekcijas seju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!