Foto: Publicitātes foto
Jaunā modes dizainere Kristīne Deimon, kura pašmāju modes pasaulē sevi pieteica šī gada sākumā ar drosmīgu vakartērpu kolekciju, nu cītīgi gatavojas arī modes skatei, kurai par godu tapusi arī fotosesija.

"23. februārī gaidāma manis radīto vakartērpu jaunākās kolekcijas skate Handmade dress by Kristina Deimon. Tai gatavojoties, kopā ar dziedātāju LieniCandy, modeli Lingitu Linu Bopulu un kādu savu draudzeni noorganizēju fotosesiju.

Tajā tika demonstrēti manis radītie tērpi, tā sniedzot ieskatu kolekcijā tās potenciālajiem klientiem jau pirms kleitu novērtēšanas klātienē," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kristīne, raksturojot arī savu tērpu modeles.

"Ar LieniCandy bija ļoti viegli sadarboties, jo viņai piemīt lieliska humora izjūta, kā arī viņa prot profesionāli strādāt ar kameru. Savukārt ar Lingitu gan bija nedaudz sarežģītāk, jo, šķiet, viņa bija nedaudz saspringusi, kā arī kautrīgāka nekā Liene.

Tomēr visām meitenēm esmu ļoti pateicīga par dalību fotosesijā, kā arī gaidāmajā modes skatē, kurā viņas demonstrēs manas kleitas," prieku par paveikto neslēpj jaunā modes māksliniece, kura fotosesijā pozējusi arī pati.

Par Kristīnes pirmajiem soļiem pašmāju modes industrijā jau vēstīts, un modes dizaineres amatam meitene pievērsusies ne tikai radošā gara, bet arī praktiskas dabas apsvērumu dēļ.

Gatavojoties starptautiskajam jauno izpildītāju konkursam Jaunais vilnis, ko Kristīne apmeklēja ar savu māti, radušās grūtības atrast piemērotus tērpus.

Tā nu jaunā modes māksliniece nolēmusi tos uzšūt pati un, iedvesmojoties no pasaules vadošajiem dizaineriem, radījusi savu pirmo vakartērpu kolekciju Kristina Deimon, kuru raksturo drosmīgi piegriezumi, kā arī krāšņas detaļas.

Tāpat topošās modes dizainere savus tērpus labprāt uztic demonstrēt arī sabiedrībā zināmām dāmām, un modeļu lomās savulaik paguvušas iejusties arī skaistumkonkursu organizatore Liene Skulme un dziedātāja Samanta Tīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!