Gada nogales ballīšu sezona ir sākusies, un tas nozīmē to, ka ikvienam jābūt gatavam jau nākamajā vakarā pēc svinībām doties līksmot atkal citur. Lai meitenes ballīšu maratonā nezaudētu savu apburošo izskatu, talkā nāk Latvijas slavenību frizieris Marselino, demonstrējot matu sakārtojumu, kas daudzām varētu izglābt visu vakaru.

Frizieris ar 11 gadu pieredzi, kurš ir arī Latvijā trakākais Britnijas Spīrsas fans, demonstrē frizūru, kuru sev pāris minūtēs viegli varēs uztaisīt katra meitene pati.

Šis matus sakārtojums būs īsts glābējs, kad kaut kā jāsavāc pilnībā izspūris ērkulis, nav laika mazgāt matus un no jauna veidot frizūru vai jāizskatās koptai un elegantai pēc vakardienas ballītes.

Lai to izveidotu, sākumā jāsasien brīvu zirgasti, sānu šķipsnas atstājot brīvas. Tajā jāizveido kabatiņu, kurā ievietot matu galus, ko jānostiprina ar matadatām. Tad frizūrai jāpiesprauž arī sānu šķipsnas.

Lai radītu draiskāku iespaidu, kādu šķipsnu var atstāt brīvi karājoties. Nobeigumā frizūru var papildināt ar dekoriem. Lai frizūra labāk turētos un pārdzīvotu vakara deju paraugdemonstrējumus, to jāsapūš ar matu laku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!