Foto: Vida Press

ASV prezidenta Donalda Trampa laulātā draudzene Melānija Trampa tiek dēvēta par mūsdienu modes ikonu, un viņas izcilā gaumes izjūta neskaitāmas reizes sajūsminājusi stila ekspertus. Tiesa, šonedēļ pirmā lēdija tomēr nav attaisnojusi uz viņu liktās cerības, daudzuprāt, izvēloties laika apstākļiem pagalam neatbilstošu apģērbu.

Vizītē uz ASV šonedēļ devies Polijas prezidents Andžejs Duda un viņa kundze Agata, vēsta dažādi ārzemju plašsaziņas līdzekļi. Kamēr vairums mediju sekojuši līdzi abu valstsvīru sarunām, modes izdevumi naski vētījuši Melānijas stilu.

Sagaidot ārzemju viesus Baltajā namā, ASV pirmā lēdija bija ģērbusies smalkā "Gucci" mētelī, kura vērtība sasniedz teju četrus tūkstošus ASV dolāru, vēsta izdevums "InStyle".

Lai gan Melānija izskatījusies gaumīgi un eleganti, "stila policisti" bijuši neizpratnē, kāpēc viņa izvēlējusies tērpties vilnas mētelī dienā, kad gaisa temperatūra Vašingtonā iesilusi līdz +26 grādiem.

Turklāt Trampa dzīvesbiedre arī telpās mēteli nav novilkusi, un sociālo tīklu lietotāji viņas uzvedību vērtējuši kā ļoti dīvainu un neizprotamu. Savukārt citi atsaukuši atmiņā visiem labi zināmo veco patiesību, ka mode prasa upurus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!