Foto: Instagram.com
Ziema tās tradicionālajā izpratnē ar sniegu un salu, kas kniebj stilbos, pagaidām Latviju nav sasniegusi, un varbūt pat labi, ka tā – stila gardēžiem nav jātuntulējas pufīgos, neglītos mēteļos, jo maigā ziema sniedz plašas iespējas eksperimentēt ar apģērbu.

Kad visas idejas aptrūkušās, iedvesmu iespējams smelties modīgāko pašmāju šovbiznesa zvaigžņu un smalko aprindu ļaužu foto blogos "Instagramā", un "Delfi Izklaide" atlasījusi dažus stilīgos, no kuriem šoziem nošpikot kādu stila knifiņu.

Svaigākās modes tendences

Foto: Igors Timofejevs

Kāds teiks, ka iekļaut šādā apkopojumā Maiju Silovu ir ļoti paredzams solis, tomēr neviens nevar noliegt – viņa ir un paliek pašmāju stila ikona.

Silovas stils šoziem ir raibs kā dzeņa vēders. Viņas garderobē ir gan klasiski, eleganti mēteļi, gan sportiska stila jakas, adījumi, lakādas zābaki un pat keponiņš. Atliek vien skatīties viņas bildes un iedvesmoties.

Turklāt Maija savus publiskotos kadrus vienmēr papildina ar detalizētu izklāstu par to, kas viņai mugurā un kas šobrīd ir aktuāls.

ir pierādīts, ka dāvana, kura nolikta zem eglītes trīskāršo prieku, nekā tā pati dāvana, bet bez eglītes. Pirms brīža pārbaudīju! Strādā👌💯@celebritybox.lv 💛 ☆▪☆▪☆▪☆▪☆ Tendence, kura jau kādu laiku liek man izdomāt jaunas kombinācijas ir lakādas un vinila apvienojums vienā setā🎾 Iespējams, to nosaka manas šī brīža simpātijas pret atturīgām ,,augšām", tādēļ akcents uz biksēm, vinila svārkiem, īsiem un gariem zābakiem, dažkārt, to visu saliekot vienkopus. Citreiz, atkal ir interesanti akcentus ,,pārorientēt" uz citu segmentu✔Tas arī ir veids #lifehack 👌 kā pamainīt veidolu, lai to pamana arī apkārtējie😂 ja vienmēr esi valkājusi bikses -uzvelc svārkus✔, ja esi bijusi rotu piekritēja, novērtē, ko Tev spēj piedāvāt minimālisms tā dažādākajās izpausmēs, ✔ja Tava izvēle vienmēr ir bijusi siltās krāsu gammās, izbaudi neitrālo un vēso toņu neatvairāmo pievilcību✔ Tas ir īsākais ceļš 🚘 Не поверите, нашла под елочкой @celebritybox.lv🎄👱‍♀️ Винил, подпольная кличка ,,клеенка"😂 взял на себя функцию акцента в любом образе🦇, он позволяет придать любимому стилю новый акцент- будь это классика или спорт кэжуал,✔ или эклектичный синтез романтизма и дерзости, когда кожа и винил сочетается с шелковыми, шифоновыми и даже котоновыми изделиями в стиле прованс✔Винил и лак попали в топ самых именитых домов моды 💕 Thank you for a box with stylish,,sweets" 💃 @celebritybox.lv @olgakazaka @fashionslogger, have a nice winter season🙏 Your giftbox is always👏💯👌 #tvpresenter #celebritybox #apranga #aprangagroup #zepterlatvija #wellberriesshop #laumalingerie #goshcosmetics #eylure #eylureluxe #olsen.lv #chihaircare #chibaltic #farouksystems #manssamsung #galaxys8 + #riga #latvia

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on Dec 20, 2017 at 1:55am PST

mētelis-keips ar piedurknēm 3/4 ir mana izvēle ziemas omulīgajiem koncertiem🌟🌛🌟🌛šoreiz ciemos pie Ineses Galantes Rīgas Domā, lai iekšēji noskaņot stīgas svētku akordiem💛 ☝️Tradīcija, kura pat bez sniega uzbur kinematogrāfisku ainavu, kur bērni aplenc sniegavīru, kur ērģeļu skaņas🎵 ieskandina gaidīto, loloto - Dīvas pavadījumā 🙏 каждый сезон вы дарите своим друзьям безграничную 💛 Инесса и Диана Галанте👱‍♀️ Ваш ,,дуэт" настроил струны на грядущие праздники🎄Christmas Prelude concert with friends is what makes you smile👄 @inese_galante 👱‍♀️hair by #me with @chi_baltic ✔CHI Volume Booster✔ #tvpresenter #inesegalante #ziemassvetkupreludija #domechatedral #chihaircare #chibaltic #wavesafterwaves #hairstyle #farouksystems #сapes #blackandgrey #manssamsung #galaxys8 + #riga #latvia

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on Dec 17, 2017 at 6:38am PST

Jauneklīgā elegances esence

Foto: Instagram.com/agnijagrigule/

Latvijas pirmā "Instagram" modele Agnija Grigule ir viena no stilīgākajām pašmāju zvaigznēm. Viņas ģērbšanās stils ir kā krāsains kokteilis, kurā klasiskais un sportiskais sajaukts ar svaigākajām modes tendencēm.

Gada aukstajos mēnešos Agnija izvēlas "vintage" stila mēteļus, kas ne tikai silda miesu, bet arī izskatās eleganti. Turklāt jauniņā modes dāma intervijās savulaik atzinusi – labus, stilīgus mēteļus iespējams atrast humpalās.

Savukārt visai siltā ziema Agnijai ļauj mēteļus kombinēt ar sporta apaviem, biksēm, kas sniedzas līdz potītēm, un citām tendencēm, kas īstā ziemā ar lieliem mīnusiem, visticamāk, beigtos ar nonākšanu slimnīcā.

coffee still tastes like champagne...

A post shared by a g u c c i f o x 🌹a g n i j a (@agnijagrigule) on Jan 3, 2018 at 7:18am PST

work on your karma, not drama

A post shared by a g u c c i f o x 🌹a g n i j a (@agnijagrigule) on Dec 19, 2017 at 10:29am PST

Bārda kā sejas sildītājs

Foto: Privātais arhīvs

Kad runājam par kungu modi, būtu grēks nepieminēt televīzijas raidījumu un pasākumu vadītāju Armandu Simsonu, kurš gana lielu ievērību izpelnījies ar savu košu tēlu, vadot TV pārraidi "Superbingo".

Simsons ir spilgts piemērs tam, ka savu vizuālo tēlu iespējams izcelt ar kuplu bārdu un ūsām – labi kopts, skaists sejas apmatojums vīrieti izdaiļo tikpat ļoti kā dārgu zīmolu drānas.

Turklāt bārda ziemā ir arī ļoti praktiska, jo tā silda zodu un vaigus, pasargājot seju no sala kniebieniem. Savukārt pārējo ķermeni atraktīvais Simsons silda zem sportiska stila siltajām vējjakām, apliecinot, ka pat vismodīgākie ļaudis reizēm tomēr priekšroku dod komfortam un praktiskumam, nevis smukumam.

Lai GARŠĪGS JAUNAIS 2018💥🐷👍🏻🎉

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons) on Dec 31, 2017 at 11:20am PST

No švītiņa par praktisko vīrieti

Foto: Instagram.com/intarsbusulis/

Kad Latvijā un Krievijā populārais dziedātājs Instars Busulis kāpj uz skatuves, viņš vienmēr ir elegants no matu galiņiem līdz papēžiem. Savukārt ikdienā viņš priekšroku dod praktiskam, ērtam apģērbam.

Kungi noteikti piekritīs, ka katru dienu staigāt uzvalkā varētu būt visai mokoši, un Busulis apliecina, ka vīrietis nezaudē pat ne kripatiņas sava šarma, ja ikdienā viņš izvēlas vienkāršu apģērbu jeb, citiem vārdiem sakot, tērpjas sezonai atbilstoši un tā, lai ir silti.

Tāpat arī Busulis pufīgu jaku nebaidās papildināt ar skatienus piesaistošiem akcentiem – košu cepuri vai, piemēram, mugursomu.

Ja jādodas uz stilīgu ballīti

Foto: Instagram.com/boitoiroi/

Savukārt tad, ja jādodas uz kādu stilīgu ballīti, idejas krāšņam tēlam iespējams aizlienēt no pašmāju sociālo tīklu zvaigznes, slavenību asistenta un Rīgas saviesīgās dzīves baudītāja Roja Rodžera.

Viņa ekstravagantajā garderobē tiek nojauktas visas dzimumu robežas, un Rojs ir spilgts piemērs tam, ka, ja vien vīrietim pietiek dūšas, viņš var labi izskatīties arī augstpapēžu kurpēs un svārkos.

Savukārt meitenes noteikti iedvesmos Roja spilgtais, drosmīgais grims, no kura nošpikot kādas idejas, pošoties kādai ballītei.

happy new year sluts !!! // pikcha by @ejrubene

A post shared by roy rogers (@boitoiroi) on Dec 31, 2017 at 1:47pm PST

xmas review out now! 🎄🍭💦 #imayoutubernow

A post shared by roy rogers (@boitoiroi) on Dec 30, 2017 at 11:32am PST

fashion clown 🤡🍭🤪 inspo: @bigandmilky

A post shared by roy rogers (@boitoiroi) on Dec 26, 2017 at 8:51am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!