Viena no populārākajām modelēm pasaulē Naomi Kempbela šonedēļ apžilbinājusi Parīzes augstās modes nedēļas viesus – viņa noslēgusi veļas zīmola La Perla skati.

Naomi šogad svinēs savu 45. dzimšanas dienu, bet gadu skaits nav mazinājis pieprasījumu pēc viņas - Kempbela vēl aizvien ir starp labāk apmaksātajām un noslogotākajām modelēm pasaulē.

Pirmdien, 26. janvārī, viņa kārtējo reizi apliecinājusi, ka laiku ir iespējams apturēt - skaistule defilējusi La Perla apakšveļas skates noslēgumā, un visnotaļ pieticīgais ietērps ļāvis pārliecināties, ka supermodele vēl aizvien ir lieliskā formā.

Neilgi pirms iznāciena Parīzē pieredzes bagātā modele arī bija dalījusies pārdomās par jaunu tendenci modes biznesā - arvien populārākas kļūst "Instameitenes" jeb modeles, kuras atklātas un popularitāti iemantojušas, pateicoties Instagram tīklam.

Kempbela nav slēpusi, ka viņa nespēj jūsmot par cilvēkiem, kuri nav ieguldījuši smagu darbu, lai kaut ko sasniegtu. Viņa arī atzinusi, ka "kas viegli nāk, tas viegli zūd", tāpēc ir gandarīta, ka pašas karjera ir būvēta uz kārtīgiem pamatiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!