Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
Aizvadītās nedēļas izskaņā Salacgrīvā norisinājās jau 12. mūzikas un mākslas festivāls "Positivus", kas ierasti kļūst arī par vietu, kur novērtēt vasaras festivālu mīļotāju talantu saposties tā, lai tiktu pamanīts pat starp vairākiem tūkstošiem ļaužu.

Festivālā ierasti pulcējās dažādu paaudžu un vecuma mūzikas cienītāji, tomēr ar pamanāmākajiem tērpiem izcēlās tieši jaunieši, no kuriem daži, sekojot jaunākajām tendencēm, mugurā bija uzvilkuši kaut ko pavisam neprātīgu.

Arī šogad "Positivus" netrūka meiteņu ar ziedu vainadziņiem un ļaužu ar krāsainām brillēm. Joprojām modē ir dažādi dzīvnieku kostīmi, havajiešu stila krekli, īslaicīgie ķermeņa tetovējumi, ap vidukli liekamās tirgus tašiņas, plikas nabas meitenēm un zeķes sandalēs puišiem.

Kas interesanti, šogad pirmo reizi festivāla vēsturē tika sarīkota nelegāla modes skate, kurā pasākuma apmeklētāji varēja izrādīt savus mugurā uzvilktos šedevrus.

Pagrīdes modes skati organizēja viens no pamanāmākajiem tēliem pašmāju šovbiznesa aprindās Rojs Rodžers – puisis, kurš savulaik iemantoja atpazīstamību kā grupas "Triānas" parks solistes Agneses Rakovskas stilists.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!