Foto: DELFI

Pirmdien, 5. martā, iepirkšanās centra Galleria Riga restorānā Ciro's Pomodoro norisinājās jau septītā Stila un modes balvu pasniegšanas ceremonija, kurā tika godināti stilīgākās aizvadītā gada personas.

Par aizvadītā gada stilīgāko aktrisi tika atzīta Jaunā Rīgas teātra pārstāve Regīna Razuma, bet stilīgākā aktiera balvu saņēma viņas kolēģis Ivars Krasts.

Video: Ivars Krasts kopā ar dziedātāju Lieni Brikousku un kompāniju atzīmē uzvaru

Stilīgākā dziesmu izpildītāja gods tika dziedātājam, modelim un dīdžejam Markum Rivam, stilīgākās dziesmu izpildītājas titulu saņēma grupas Triānas parks ekstravagantā soliste Agnese Rakovska, bet par stilīgāko grupu tika atzīti Instrumenti.

Stilīgākās TV raidījumu vadītājas balvu saņēma TV3 raidījuma Ievas pārvērtības bijusī vadītāja Anita Altmane, par stilīgāko televīzijas raidījumu vadītāju žūrija bija atzinusi Kinomānijas "seju" Jānis Strapcānu, kurš šobrīd devies uz Indonēziju, bet portāla DELFI balsojumā par stilīgāko personu pašmāju šovbiznesā triumfēja dažādu raidījumu un šovu vadītāja Ketija Dombrovska.

Aizvadītā gada spilgtākā debijas modes jomā bijusi daudzu Latvijas sieviešu iemīļotajam zeķu zīmolam SockBox, par gada modes mākslinieci tika atzīta zīmola Narciss radītāja Alise Trautmane, bet par modes veikalu ar interesantāko koncepciju, kas atvērts 2011. gadā, kļuva apavu zīmola ZoFa veikals.

Svinīgo balvu pasniegšanas ceremoniju, kuru vadīja aktieris Andris Bulis un par radiogeišu dēvētā Ieva Adamss, plašā pulkā apmeklēja daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki - gan nominanti un viņu atbalstītāji, gan vienkārši modes interesenti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!