Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā naktsklubā Tonuss norisinājās skaistumkonkursa Mis un misters Jelgava fināls, kurā beidzot tika kronēts skaistākais šīs pilsētas pāris.

Desmit pievilcīgu, iznesīgu un graciozu jauniešu konkurencē par uzvarētājiem tika kronēti Jelgavas 4. vidusskolas 12. klases skolniece Simona Krapse un LLU students Edmunds Azauckis (attēlā). Abi uzvarētāji balvā saņēma kopīgu ceļojumu uz Polijas akvaparku, kā arī ceļazīmi uz skaistumkonkursu Mis un misters Latvija.

Konurss sākās pērnā gada novembrī, un vairāku mēnešu garumā desmit jaunieši piedalījās dažādās foto sesijās, izkopa savas defilē prasmes, kā arī apmeklēja treniņus sporta zālē, lai lielajā finālā būtu vislabākajā formā un spētu parādīt sevi visā krāšņumā.

Fināla pasākumā, kurš norisinājās naktsklubā Tonuss, kura radošā komanda bija arī vieni no pasākuma organizatoriem, jaunieši apliecināja sevi talantu šovā un vairākos priekšnesumos, kuros demonstrēja dažādus tērpus, tajā skaitā vakartērpus un peldkostīmu

Tāpat vakara gaitā ikvienam pasākuma apmeklētājam bija iespēja nobalsot par sev simpātiskākajiem jauniešiem. Jau vēstīts, ka paralēli sacīkstes norisinājās arī naktskluba Tonuss mājas lapā, kur katrs interesents varēja nobalsot par savai acij tīkamāko Jelgavas puisi un meiteni.

Savukārt vakara neoficiālajā daļā, kad visi tituli un kroņi bija izdalīti, naktsklubā norisinājās trakulīga ballīte, kurā par muzikālo noformējumu parūpējās Dīdžejs Roberts Lejasmeijers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!