Foto: Vida Press
Tikko notikušās Ņujorkas modes nedēļas pēdējā dienā par vienu no apspriestākajām sievietēm kļuvusi ekstravagantā amerikāņu rokmūziķe Beta Dito (attēlā), kas pazīstama ar savām kuplajām un sievišķīgajām formām.

Kā vēsta izdevums Business Insider, Dita defilējusi modes mākslinieka Marka Džeikoba modes skatē, un reti kurš spējis palikt vienaldzīgs pēc viņas krāšņā iznāciena, kurā dziedātāja atrādījusi visus savus dabas dotos labumus.

Formīgā rokmūziķe pa mēli defilējusi un uz sarkanā paklāja gozējusies greznā vakarkleitā ar varenu dekoltē izgriezumu un iespaidīgu šķēlumu. Turklāt daudzu ļaužu prātus nodarbinājis jautājums, vai dziedātāja zem tērpa bija uzvilkusi apakšveļu.

Apaļīgās rokmūziķes parādīšanās dizainera skatē kļuvusi par vienu no Ņujorkas modes nedēļas apspriestākajiem notikumiem, un daudzi tērpu māksliniekam veltījuši uzslavas, ka viņa daiļradi demonstrējusi nestandarta modele.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad Dito izmēģinājusi spēkus modeles tēlā. Tā, piemēram, pirms pieciem gadiem viņa defilēja slavenā franču modes mākslinieka Žana Pola Gotjē skatē Parīzes modes nedēļā, un arī toreiz mūziķes parādīšanās izraisīja milzīgu ažiotāžu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!