Ogres klubā Hauze notikusi krāšņa modes skate, kurā konkursa Mis & misters Ogre 2011 dalībnieki iejutušies modeļu lomās, demostrējot avangardiskus latviešu dizaineru *mademouse-el un Salt tērpus, kurus papildināja body-art zīmējumi un trakas frizūras.

Titulu Mis & misters Ogre 2011 kandidāti modes skatē pārsteidza ne vien ar neparastiem apģērbiem - izskatīgie jaunieši bija tik modīgi safrizēti un apzīmēti, ka tos bija pat grūti atpazīt.

Jauniešu augumus rotāja studijas Universālie mākslinieki body-art zīmējumi, bet sejas klāja spilgts grims un mati bija ieveidoti īpaši trakās frizūrās. Tērpus, kurus jaunieši demonstrēja, radījuši pašmāju dizaineri *mademouse-el un Salt.

Mis & misters Ogre dalībnieki bija sajūsmā par iespēju tikt pie jauniem matu sakārtojumiem un piedzīvot pārvērtības. Dalība modes skatē bija viens no pasākumiem, kas sagatavo konkursantus dalībai Mis & misters Ogre.

Māsu Diānas un Simonas Kubasovu vadībā jaunieši jau divus mēnešus savas prasmes attīsta dažādās nodarbībās, cītīgi apmeklē trenažieru zāli un šobrīd jau gatavo šova priekšnesumus konkursa fināla pasākumam, kas notiks 10. martā Ogres prestižs koncertzālē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!